For første gang i Bergen, et unikt samarbeid mellom kokker og vinkelnere fra Bergens topprestauranter. Menyen endte med 7 retter og seks viner.
Kaviar fra Rogn - Is av blæretang
Vin: Mailly Rosé, Champagne.
Kamskjell fra Øygarden - beurre blanc - Baerii caviar fra Rogn.
Vin: Vivier Chardonnay 2020 - Sonoma Coast
Chicken in red oil - cucumber - koriander - ris.
Vin: Kruger Rumpf - “Im Pittenberg” Riesling Kabinett 2022
Vietnamesiske pannekaker - hvite tyske asparges - toppsopp.
Vin: “Boyfriend” – La Sorga
Breiflabb - jordskokk - sort hvitløk – trøffel. Vin: Weingut Rings “Saumagen” 2020 Spätburgunder GG
And - ramsløk - fersk hvitløk.
Vin: Yann Bertrand - Fleurie Chaos Supreme Olivia 2020 – Magnum
Solbær cremaux, kakaobønner, sable breton, choux craquelin, pecan cremeux, artisjokk-chips.
Hadde du dessverre ikke anledning denne gang, men kunne tenker deg å delta neste gang?
Følg Bergen Vinfest på facebook eller instagram for oppdateringer når nye vinevents legges til.
Tusen takk for nå, og hjertelig velkommen igjen til Bergen Vinfest.
FB: https://www.facebook.com/bergenvinfest
INSTA: https://www.instagram.com/bergenvinfest/