Til bords med Jasmine Hirsch

Sted

Colonialen Litteraturhuset
Østre Skostredet 5-7

Dato

onsdag 05 feb 2020

Tidspunkt

19:30 - 21:00

Pris

950,-

Nytt på Litteraturhuset

I løpet av 2020 vil vi på Colonialen Litteraturhuset få besøk av en rekke spennende personer. Stort sett er dette mennesker som har satt sitt fotavtrykk innen mat og drikke, men også fra andre fagområder.

Vi vil i den forbindelse lansere et nytt konsept av året som vil ha en serie på 5-6 ganger. ”Til bords med” vil i korte trekk dreie seg om et middagsmåltid sammen med den gitte gjest. Kveldens samtaler og historier vil bli til underveis og gjestene vil selv kunne være med å sette tema for samtalen om de ønsker det, om ikke så er det opp til den inviterte gjest å føre ordet og by på seg selv.

Middag med Jasmine Hirsch

Første kvinne ut i serien: ”Til bords med” er ingen ringere enn selveste Jasmine Hirsch! Hun er en energisk og innflytelsesrik vinprodusent – helt klart en av nåtidens mest spennende!

Om du er nysgjerrig på druen Pinot Noir, vin fra California og Hirsch så er dette en sjelden mulighet til å knytte et tettere bekjentskap. Under tidenes middagskalas med Jasmine Hirsch så skal smaksløkene vekkes med mange og smaksrike retter fra Colonialens kjøkken, retter tilpasset viner fra hennes sortiment.  

Dette blir en nedpå og uformell setting hvor rettene serveres på bordet og deles. Jasmine Hirsch er kveldens vert og vil fortelle om vinene, Californisk vin med mer. Vi skal smake oss gjennom 5 viner og 4 retter denne kvelden.

Kveldens meny

ISHAVSRØYE
Sitronhollandaise, neper, reddik
VIN: HIRSCH CHARDONNAY 2016

KYLLINGTERRINE
Syltede- og fermenterte grønnsaker, toast
VIN: HIRSCH WEST RIDGE PINOT NOIR 2016

TARTAR
Cornichon, kapers, egg, ansjosmajones
VIN: HIRSCH SAN ANDREAS FAULT PINOT NOIR 2016

ENTRECÔTE fra Jæren
Tomat, løk, bearnaisesaus, potet
VIN: HIRSCH PINOT NOIR RESERVE 2014
VIN: HIRSCH EAST RIDGE PINOT NOIR 2016