Masterclass med Adams Wein

Sted

Dråpen Vinbar

Dato

torsdag 06 feb 2020

Tidspunkt

18:00 - 21:00

Pris

395,-

Dråpen Vinbar får besøk av en av tysklands fremadstormende unge talenter: Simone Adams

Hjertelig velkommen til vinsmakingskveld med Simone Adams fra Rheinhessen.

Simone Adams er doktor i kjemi og serverer 5 av hennes egne viner sammen med litt anti-pasti. Blant annet får vi smake Simones egenproduserte villsvinpølse, laget av et dyr hun selvsagt har skutt selv.

Etter å ha fullført enologistudier og vært lærling ved flere av de beste vineriene i Frankrike og Italia vendte Simone tilbake i 2010 for å overta vingården til etter sin far.

Med fokus på druene chardonnay, pinot noir, grauburgunder og weissburgunder er det arbeidet i vinmarken som legger grunnlaget for hennes presise vinstil hvor høy kvalitet står i fokus.

I kjelleren foregår pressingen av druene ekstremt skånsomt, absolutt ingen tilsetningsstoffer og ny eik brukes sparsomt slik at fruktigheten blir bevart best mulig.

Hjertelig velkommen på en hyggelig smaking på Dråpen!